Fietsvierdaagse Appelscha

Fietsvierdaagse Appelscha | Vier dagen genieten van het Nationale park Drents-Friese Wold en polderlandschappen op de fiets! Ontdek de prachtige omgeving van Appelscha op de fiets en geniet na op het terras bij één van de vele eetgelegenheden.

Fietsen bij Appelscha

Appelscha en fietsen worden vaak in adem met elkaar genoemd. Dit is ook niet gek, de mooie omgeving in Appelscha is perfect om lekker te fietsen en heerlijk tot rust te komen. Elk jaar wordt er daarom in Appelscha ook een fietsvierdaagse georganiseerd! Met alle dagen een andere route door de heerlijke omgeving van Appelscha. In Appelscha vind je prachtige natuurgebieden, historische dorpjes, musea, creatieve en actieve outdoor activiteiten, leuke bezienswaardigheden én volop eetgelegenheden. Dit alles samen maakt de Fietsvierdaagse Appelscha een bijzonder evenement. 

Bijkomen van de fietsvierdaagse Appelscha?

Je kunt elke dag heerlijk uitrusten van het fietsen bij één van de eetgelegenheden in de buurt. Wil je je lekker culinair laten verwennen? Er is voor ieder wat wils qua eetgelegenheden en terrasjes in zomer. Voor een gezellig drankje op het terras, een stevige lunch, een heerlijke pannenkoek of een uitgebreid diner zijn er diverse mogelijkheden. Bekijk de horecagelegenheden bij Appelscha.

Verschillende routes

Je kunt kiezen uit verschillende routes en afstanden, zo is er voor elke fietser wat wils! Elke dag heeft de organisatie een route uitgestippeld door Appelscha en omgeving, deze routes zijn bepijld, zo hoeft u alleen maar de pijlen te volgen en kunt u verder heerlijk genieten van al het moois dat de omgeving te bieden heeft!  

Zin om dit jaar mee te fietsen met de Fietsvierdaagse in Appelscha? Kijk voor meer informatie op de website van de Fiets4daagse Appelscha: fiets4daagseappelscha.nl.

Fietsvierdaagse Appelscha