Groepsaccommodaties

Familieweekend, schoolkampen of vriendenweekenden. In onze groepsaccommodaties in Zuidoost Friesland kunnen we het allemaal kwijt.

Groepsaccommodatie

Gezelligheid kent geen tijd! Hoe leuk is het om met je vrienden of familie samen te genieten van een ontspannen maar ook gezellig verblijf in de nabijheid van bossen. Voor iedereen is er wel iets te doen wat hem of haar past. Actief klimmen, rustig wandelen en genieten in de bossen. Heb je een familieweekend op de planning staan? Of een gezellig vriendenweekend in het vizier? Er zijn diverse groepsaccommodaties, welke ook geschikt zijn voor grote groepen (zoals voor school- of introductiekampen). 

Schoolkampen of familieweekenden?

Onze regio in Zuidoost Friesland heeft veel te bieden voor groepen, schoolkampen en/of familie uitjes. We kunnen kleine groepen tot hele grote groepen bedienen met de meest activiteiten. Kom eens langs en kijk wat we voor jullie groep kunnen betekenen.

Buitensport Walhalla

Bij Appelscha vind je prachtige natuurgebieden, waar je op jouw eigen manier heerlijk kan ontspannen. Dat gebeurt inmiddels al meer dan 100 jaar, vroeger met schoolreisjes en dagjes weg naar de Kale Duinen, of met sportkampen naar één van de vele kampeerboerderijen.

We kunnen dagenlang grote groepen voorzien van verschillende activiteiten in het Buitensport Walhalla. 

Stichting Nobilis - centrum voor prentkunst

Actieve outdoor groepsactiviteiten

Op zoek naar een actief uitje in Appelscha? Neem een kijkje in het aanbod van De Jongens van Outdoor, er zit gegarandeerd iets voor je tussen! Ze verzorgen diverse buitensportactiviteiten, voor iedereen die lekker buiten bezig wil zijn. Dit kan zijn als bedrijfsuitje, familieuitje of met een groep vrienden. Natuurlijk is het ook mogelijk om individueel activiteiten te doen. 

E-chopper rijden in Oosterwolde

Zakelijke arrangementen op maat

Bij Appelscha hebben wij letterlijk en figuurlijk volop de ruimte voor een creatieve dag. Na een intensieve vergadering, training of brainstormsessie kun je genieten van de buitenlucht. Wil je wat sportiever? Kies dan voor één actiever arrangement.

Bedrijfsuitje
Zoek je een uitdagend en leuk bedrijfsuitje of wil je na een vergadering op locatie iets actiefs met jouw team? Spring op de fiets, ga met elkaar het Klimpark in, maak een wandeling of pak een golfclub en sla een balletje.

zakelijke markt vergaderen in appelscha

Grote en luxe overnachtingslocaties voor groepen

Slaapkamer met boxsprings of groepsruimtes. Met of zonder eigen sanitair. Vele  groepsruimtes zijn gezellig ingedeeld met lounge, grote keukens, mooie buitenverblijven barretjes met muziekinstallatie, veel indoor- en outdoor vermaak. Plan je weekend, week of midweek zoals je zelf wilt in de omgeving van Zuidoost Friesland.

groepsaccommodaties luxe met groepen overnachten bij appelscha

Cultuur met de groep UNESCO

De regio Appelscha ligt tussen Veenhuizen en Frederiksoord. Deze beide dorpen vormen samen een belangrijk onderdeel van het werelderfgoed dat ooit werd gesticht door Johannes van den Bosch. Niet voor niets zijn de Koloniën van Weldadigheid uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed. 

In Frederiksoord vind je het hele verhaal van Johannes van den Bosch in Museum de Proefkolonie. In het Gevangenismuseum van Veenhuizen wordt het verhaal verteld van de tucht in vroeger tijden. Beide plaatsen liggen op korte afstand van de regio Appelscha. Dus stap op de fiets en ga terug in de tijd!

 

kolonien van weldadigheid frederiksoord