Midgetgolf bij Appelscha

Klaar voor een leuke sportieve uitdaging?

Midgetgolf Appelscha

Op zoek naar een leuke activiteit voor met je partner, familie, vrienden of lekker met het gezin? Midgetgolfen in de regio Appelscha is een leuke sportieve uitdaging om aan te gaan. Vooral in groepsverband is dit een leuke activiteit. In Appelscha is op dit moment één midgetgolf baan gevestigd.

Midgetgolf park Friesland in het dorp Appelscha

In het aangelegde park in het bos en nabij de zandvlakte in Appelscha ligt Midgetgolfpark Friesland. In het hart van het bos ligt de traditionele midgetgolfbaan die wordt omringt door een mooi wandelpad. Als enige van Nederland is er ook is er een Zweedse vilt midgetgolfbaan aanwezig. Op de traditionele baan en de Zweedse viltbaan worden regelmatig wedstrijden gespeeld.

Dagje midgetgolfen

Midgetgolf is een sportief spel dat tegenwoordig erg “in” is. Het is niet alleen sportief maar ook zeker erg gezellig om in groep- of familie verband op de mooiste midgetgolfbanen van Nederland te spelen. Voor een hele dag op de midgetgolfbaan zijn er verschillende arrangementen beschikbaar. Zo kun je een kop koffie met gebak aan het uitje toevoegen, maar je kunt ook aan het eind van de dag lekker barbecuen. Dit soort arrangementen zijn vooral handig voor grote groepen, een personeelsuitje is hier een perfect voorbeeld van.

Vaker midgetgolf!

Kom je tevreden terug van een dagje midgetgolfen en is dit een activiteit geweest die je graag wat meer in je maandelijkse planning wilt herhalen? Dit kan en is simpel te regelen met een midgetgolf abonnement. Je kunt namelijk een jaarabonnement nemen zodat je onbeperkt kunt midgetgolfen. Voor de prijzen van de abonnementen en de tijden voor opening en sluit kun je terecht op de site van Appelscha. Midgetgolfen was nog nooit zo leuk! Met de prachtige natuur van Appelscha om je heen ga je hoe dan ook een hele fijne dag beleven.

Golfen op de Hildenberg appelscha buitensport walhalla
minigolf of midgetgolf bij appelscha

Een dag, weekend, week of langer actief op vakantie vlakbij de natuur?

Rondom Appelscha vind je bijzondere overnachtingslocaties, die je actieve week of weekend vakantie onvergetelijk maken. Bekijk ons aanbod van campings, hotels, B&B’s, camperlocaties of vakantiehuizen om je activiteit in het Buitensport Walhalla compleet te maken!