Mountainbike verhuur

Huur een MTB en ontdek het andere Friesland!

Mountainbike verhuur

Appelscha is een ideale startlocatie om het Drents Friese Wold op de mountainbike te verkennen. Geen zin om de mountainbikes mee te nemen naar Appelscha? Bespaar jezelf de moeite en huur een mountainbike voordelig bij één van de mountainbike verhuur locaties in Appelscha. 

In Appelscha vind je verschillende fietsenwinkels met mountainbike verhuur. Vanuit Appelscha fiets je zo het Drents Friese Wold in, waar je 3 MTB routes kunt combineren. In totaal bevat de route ruim 47 kilometer; genoeg mogelijkheden voor zowel de beginnende als ervaren mountainbiker. 

Huur je mountainbike in Appelscha!

Mountainbike huren in Appelscha en omgeving kan onder andere bij de volgende verhuurlocaties:

Bij mountainbike verhuur kunnen de mountainbikes worden bezorgd op een locatie in Appelscha naar keuze. 

Mountainbike routes in Appelscha

Vanuit Appelscha vertrekken twee MTB routes: Route Appelscha (Bosberg) is 5 kilometer lang en wordt met het rode internationale MTB teken aangegeven. De route start vanaf de Boerestreek en is uitdagend door relatief veel hoogteverschil en singletracks. Iets verder het bos in start de blauwe route Appelscha. Deze 17 kilometer lange route brengt je door de verschillende landschappen van het Nationaal Park. Deze twee routes zijn verbonden met de route Diever-Hoogersmilde via een verbindingslus. Zo is er voor elke mountainbiker genoeg uitdaging vanuit Appelscha!

Uitgelicht: Bike Totaal Kramer Appelscha

Een bekende naam in Appelscha is Fietsverhuur Kramer aan de Boerestreek in Appelscha. De ervaren fietsfanaten die hier werken weten waar ze het over hebben. Huur je hier een mountainbike, dan weet je zeker dat de fiets goed in orde is. Schoon, gesmeerd en wel. De medewerkers van Fietsverhuur Kramer helpen graag om je fietsdag goed te beginnen. Ze monteren bijvoorbeeld klikpedalen op de fiets en zorgen dat de helm goed past. Naast mountainbike verhuur verhuren ze ook onder andere toerfietsen, bakfietsen en kinderfietsen. De auto kan gratis naast de winkel geparkeerd worden. Vanaf het verhuurpunt fiets je zo de rode mountainbikeroute op.

actief mtb clinic bij appelscha bossen mountainbiken kramer