MTB clinic in het Drents Friese Wold

Voor beginners en gevorderden met deskundige begeleiding.

MTB clinic

Een MTB clinic is het ideale groepsuitje! Daag jezelf en elkaar uit en wees samen actief en sportief in de buitenlucht; een gezellig en leerzaam uitje waar je het nog lang over hebt. In Appelscha worden er diverse MTB clinics georganiseerd door Bike Totaal Kramer, te vinden aan de Boerestreek in Appelscha.

Maak kennis met mountainbiken

Vanaf de voet van het Drents Friese Wold leer je de fijne kneepjes van het mountainbiken. Onder begeleiding van een ervaren instructeur maak je kennis met de mountainbike. De enthousiaste instructeurs leggen uit hoe je moet omgaan met de fiets, waar je op moet letten bij het schakelen en hoe je het beste kunt remmen. Want dat is wel degelijk anders dan op de gewone fiets. Fiets onder controle? Dan is het tijd om het bos in te gaan om te genieten van de mountainbike routes van het prachtige Drents-Friese Wold. 

MTB clinics voor beginners en gevorderden

Een mountainbike clinic kan worden aangepast aan het niveau van de groep. Mountainbike je veel? Dan dagen we je uit om grenzen te verleggen, technieken te verbeteren en behendig sturen. Heb je nog nooit op een mountainbike gezeten? Dan beginnen we bij het begin; de basistechnieken, veilig remmen en balanceren. Zo blijft het voor iedereen leuk en leerzaam.

Stoere mountainbike clinic voor kinderen

Ook kinderen houden van mountainbiken! Een MTB clinic is ook geschikt voor een groep kinderen. Ideaal als kinderfeestje dus. De kinderen leren op een speelse wijze veilig fietsen, schakelen en remmen op hun mountainbike. Daarna is het tijd om het bos in te gaan! Zo snel mogelijk over de heuvels en tussen de bomen door. Maar wel veilig, want dat hebben ze net geleerd. Ontdek hier meer over de MTB clinic voor kinderen.

Een volledig MTB arrangement?

Op zoek naar een dagvullend programma? Bike Totaal Kramer biedt volop mogelijkheden om de MTB clinic te combineren met een barbecue, lunch, overnachting of zelfs een groot feest. Neem contact met Bike Totaal Kramer op voor de mogelijkheden voor een arrangement op maat!

Bij de clinic zit het gebruik van een mountainbike en een valhelm inbegrepen. Het is ook mogelijk om op een eigen mountainbike deel te nemen aan een clinic. Liever een individuele clinic? Ook dat is mogelijk! Bekijk hier het overzicht van alle MTB clinics bij Appelscha

mtb atb mountainbiken in de vakantie appelscha
mtb atb mountainbiken in de vakantie appelscha