OktoberBikeFest Bij Appelscha

Knallen in het Buitensport Walhalla! Op 21 en 22 oktober 2023 vindt het OktoberBikeFest plaats. Een sportief en uitdagend fietsevenement bij Appelscha, dat leuk en uitdagend is voor fietser én bezoeker!

• Haal op zaterdag het maximale uit jezelf met het jeugd OFK en de Big Bike Duo Challenge voor volwassenen. Dat wordt superbiken in het Nationaal Park Drents-Friese Wold!

• Op zondag daag je jezelf uit tijdens de marathon Gravel en MTB. Er zijn MTB tochten van 65 & 100 km en Graveltochten van 75 & 125 km. Kies een tocht uit en haal op de trappers het uiterste uit jezelf.

Op de Partyplatz aan de Boerestreek is er volop tijd voor ontspanning. Hier proosten jullie in een gezellige sfeer samen op behaalde prestaties. Dus combineer sport én ontspanning in één gezellig weekend. Met natuurlijk de onmisbare en supergezellige afterbike. Geef je snel op. Dit kan tot 20 oktober!

10% weekendkorting deelnemers

Schrijf jullie nu in voor een volledig weekend en ontvang € 10,- korting per persoon op de totaalprijs. Dat wil zeggen: twee dagen lekker biken in de natuur op de BikeFest Big Challenge en de toertocht of marathon op zondag.

Wat beleef je tijdens het Bikefest?

Naast de wedstrijden en tourtochten is er voor de bezoeker veel gezelligheid en vermaak. Zo geniet je dit weekend van de fietssport, muziek en veel gezelligheid. De entree is gratis voor bezoekers.

✔️ Bike Bier und Bratwurst!
✔️ Jeugd OFK
✔️ De Beruchte BikeFest Big Challenge 4 uurs estafette race.
✔️ Toertocht MTB: 22 oktober 65 en 100 km
✔️ Toertocht Gravel: 22 oktober 75 en 125 km
✔️ Live muziek
✔️ Der Comeback von Gunter, Philip und Annie!

Doe mee of kom gezellig langs!

Een heel weekend OktoberBikeFest?
Zoek nu jouw weekendverblijf uit!

Bij Appelscha vind je fijne overnachtingslocaties die jouw weekend OktoberBikeFest helemaal compleet maken. Bekijk het aanbod. Wees er snel bij, want vol = vol!

Campings

Boek je camping tijdens het oktoberbikefest evenement in en bij Appelscha

Camperplaatsen

Boek je camperplaats tijdens het oktoberbikefest evenement in en bij Appelscha

Bed & Breakfast

Boek je B&B tijdens het oktoberbikefest evenement in en bij Appelscha

Hotels

Boek je hotelkamer tijdens het oktoberbikefest evenement in en bij Appelscha

Welkom in het Buitensport Walhalla van Nederland

Bij Appelscha ontspant ieder op zijn eigen manier in de natuur!