Vakantie vieren op de camping

Even lekker tot rust komen in de natuur van Appelscha of naar een van de diverse activiteiten met het hele gezin? Dan is een camping Bij Appelscha de uitstekende plek om in de zomer te verblijven!

Ontdek de camping bij Appelscha

Wakker worden door vogelgeluiden of doordat de rits van jouw tent tegen de tentstok aantikt. Of je stapt je caravan uit en je wordt in de ochtend verfrissend wakker door de druppels op je tenen van het vochtige gras. Niets is lekkerder om in de avondzon voor de tent of de caravan door te brengen. De prachtige natuur en de diverse activiteiten voor het hele gezin maken Appelscha een uitstekende plek om de gehele zomer te verblijven. Vanaf de camping ontdek je snel en gemakkelijk de regio Appelscha.

Vier de vrije dagen op de camping

Op de vakantieparken in deze regio ben je omringt door natuur, hierdoor beleef je een echte buitenvakantie. Er zijn verschillende accommodaties, zoals chalets, bungalows, sfeervolle boshutten, kampeerchalets en luxe mobiel homes en de luxe safaritenten. Deze zijn compleet ingericht met meubels van steigerhout. Je kunt dus kamperen met een luxe tintje.

Buitensport Walhalla

Bij Appelscha vind je prachtige natuurgebieden, waar je op jouw eigen manier heerlijk kan ontspannen. Dat gebeurt inmiddels al meer dan 100 jaar, vroeger met schoolreisjes en dagjes weg naar de Kale Duinen, of met sportkampen naar één van de vele kampeerboerderijen.

We kunnen dagenlang grote groepen voorzien van verschillende activiteiten in het Buitensport Walhalla. 

Stichting Nobilis - centrum voor prentkunst

Actieve outdoor vakantie activiteiten

Op zoek naar een actief uitje in Appelscha? Neem alvast een kijkje in het brede aanbod, er zit gegarandeerd iets voor je tussen! Naast verschillende buitensportactiviteiten, zijn er ook talloze binnenactiviteiten te doen.

camping appelscha lekker actief bezig zijn.

Kinderen vermaken zich? Dan heb jij vakantie!

Op de meeste campings kunnen de kinderen worden vermaakt van ’s ochtends tot laat in de avond. Kies je voor ontspanning voor jezelf en wil je dat de kinderen op elk moment van de dag vermaakt kunnen worden, dan kies je voor een iets grote camping in de natuur!

Met zwemvijvers of zwembaden op loopafstand is ook voor de tieners genoeg vertier te beleven in Zuidoost Friesland!

pubers vakantie vieren in de natuur vlotbouwen outdoor

Vermaak voor de kleintjes in de vakantie

Ben je vooral opzoek naar een kindvriendelijke camping. Dan kun je o.a. terecht bij Camping Alkenhaer of RCN Vakantiepark de Roggeberg. Er zijn voldoende speeltoestellen, er kan worden gevoetbald en het recreatieteam vermaakt de kinderen tijdens de vakantie. Daarnaast ligt aan de rand van het nationaal park Drents Friese Wold de minicamping D’ELF IEKEN. Dit recreatiebedrijf beschikt over een buiten- en binnenspeeltuin. Ook kun je naar elkaar op zoek gaan in het maisdoolhof, als de mais hoog staat.

kinderen vermaken zich in appelscha en elsloo op de camping