De leukste outdoor activiteiten

De regio Appelscha biedt vele mogelijkheden

Outdoor Appelscha

Wil je lekker actief bezig zijn? Dan biedt de regio Appelscha vele mogelijkheden. Ga kanovaren in Ravenswoud of klimmen in het klimbos bij De Jongens van Outdoor in Appelscha. Daarnaast kun je zwemmen in een openluchtzwembad of de natuurgebieden ontdekken op een mountainbike. Er is genoeg te doen voor jong en oud.

De Jongens van Outdoor in Appelscha

De Jongens van Outdoor is de perfecte uitvalsbasis voor een actief dagje in de buitenlucht. Zij hebben een groot aanbod van activiteiten voor iedereen die graag buiten wil zijn. Dit kan individueel, maar ook met een groep vrienden, als familieuitje of bedrijfsuitje. Doe bijvoorbeeld een legertruck dropping of Ben jij de mol? Ga abseilen van de Bosbergtoren of volg een Golfclinic. Op de warme dagen kun je kiezen om te gaan suppen/kanovaren of doe de kano zwerftocht challenge. Daarnaast staan er ook in het naseizoen diverse evenementen op het programma. Ontdek het zelf en kom langs bij Jongens van Outdoor in Appelscha.

MTB Clinics

Wil je graag kennis maken met de sport mountainbike? Of wil je graag meer techniek leren? Volg dan één van de mountainbike clinics in Appelscha. Bij Fietsservice Kramer geven ze mountainbike clinics voor elk niveau. Fietsservice kramer is gevestigd aan de rand van het Drents-Friese Wold. Voor een tocht op de mountainbike is dit de perfecte uitvalsbasis. In het bos zijn meerdere routes van verschillende afstanden te vinden.

Golfpark De Hildenberg

Op het terrein van de Buitenplaats de Hildenberg ligt een mooi gelegen 9-holes golfbaan. Hier vind je uitdagende waterpartijen/bunkers, mooie hoogteverschillen en duinachtige zandverstuivingen die de natuur van het Drenst-Friese Wold laten zien. De baan is geschikt voor de beginner, maar ook uitdagend genoeg voor de gevorderde speler. Als je lekker een dagje wilt golfen, maar geen golfbewijs hebt dan ben je ook welkom. Ze hebben verschillende activiteiten en arrangementen voor een leuke dag, waar geen golfbewijs voor nodig is. Er is genoeg te doen in Appelscha dus kom langs en ontdek het zelf.

Bosberg met oerboom bij appelscha bosbergtoren
mtb en andere actieve uitjes outdoor vakantie