Uitgestapt of getrapt?

Kom genieten op één van de terrasjes.

Ontspan na een flinke fiets- of wandeltocht bij Appelscha met een fijne After-hike of After-bike

Denk je aan de wintersport, dan denk je aan de après-ski. Maar wist je dat je die ook bij Appelscha hebt? Bij ons heet het alleen After-bike en After-hike! Na een flinke wandeling, trailrun of pittige mountainbike- of fietstocht in het Buitensport Walhalla geniet je samen heerlijk na in een van de gezellige restaurants of cafés. Zo combineer je op een fijne manier inspanning met ontspanning!

After-hike

Flinke wandeling gemaakt? Of ben jij meer van het hardlopen en trailrunnen? Wandelpaden genoeg in het Buitensport Walhalla! Wat je ook gedaan hebt, na zo’n mooi rondje in de natuur is het natuurlijk supergezellig om even met elkaar uit te blazen op een terras of in een restaurant. After-hiken noemen we dat hier!

Groene voornemens wandeling Drents-Friese Wold
fietstochten

After-bike

Hebben jullie lekker een eind gefietst? Samen één van die prachtige routes in het Buitensport Walhalla verkend? Of leefden jullie je lekker uit op de mountainbikeroutes bij Appelscha? Op welke manier jij ook ontspant in de natuur, aan het einde van de rit is het heerlijk om gezellig met elkaar in een van de cafeetjes of restaurants samen wat te eten of te drinken. After-biken noemen we dat hier!