Fiets huren in het Drents-Friese Wold

Prachtig bosgebied met mooie fietspaden

Fietsverhuur Appelscha

Bij Fietsverhuur Appelscha kun je terecht voor fietsen van topkwaliteit. Ontdek in de omgeving van Appelscha op de fiets de mooiste stukjes van Friesland. Fiets door de prachtige natuurgebieden zoals het Nationaal Park Drents-Friese Wold, het Fochteloërveen en de kale duinen. Je komt hier onder andere langs heide, bossen, zandduinen en ook meren. Daarnaast zijn er historische dorpjes, musea, volop eetgelegenheden én leuke bezienswaardigheden. Huur een fiets en ontdek de omgeving van Appelscha.

Fietsservice Kramer

Ben je in Appelscha en heb je zin om een mooie fietstocht te maken, maar heb je geen fiets? Dan kun je terecht bij Fietsservice Kramer. Deze vind je aan de Boerestreek middenin het centrum van Appelscha. Vanuit de winkel verhuren zij groot aantal modellen fietsen. Zo kun je de omgeving verkennen op een fiets van uitstekende kwaliteit. Een perfect beginpunt voor een fietstocht door de natuurgebieden is het centrum van Appelscha.

Meer dan een fietsverhuur in Appelscha

Naast de verhuur van fietsen biedt Fietsservice Kramer ook verschillende mountainbike clinics aan. Er zijn clinics van beginner tot gevorderde. Op deze manier kun je de sport mountainbike ontdekken in een prachtige omgeving. Tijdens deze clinics kun je je vaardigheden bijschaven of meer te weten komen over de techniek van de mountainbike. Kortom je leert tijdens deze clinic alles over de ins en outs op het gebied van mountainbiken.

Culturele beleving op de fiets

Maak van jouw fietsroute een echte culturele beleving. Ontdek de historische dorpjes én de prachtige natuur. Bezoek het recreatiedorp Appelscha, ga langs bij het gevangenismuseum in Veenhuizen of neem een kijkje bij het Shakespeartheater in Diever. Voor historische bezienswaardigheden kun je terecht in Fochteloo waar je prachtige kerkjes hebt, bij het historische landhuis in Bakkeveen of in Langedijke bij de oudste kerkklok. Na een dag fietsen kun je lekker uitrusten en een hapje eten bij een van de vele restaurants in Appelscha.

Fietsverhuur Appelscha