Beleef Appelscha op de fiets

Huur een fiets bij één van de fietsenwinkels of fietsverhuurlocaties

Fietsenwinkel Appelscha

Bij Fietsenwinkel Appelscha kun je terecht voor het huren van fietsen van topkwaliteit. Ontdek de mooiste stukjes van Friesland in de omgeving van Appelscha. Fiets bijvoorbeeld door het Nationaal Park Drents-Friese Wold of het Fochteloërveen. Ontdek de prachtige natuur in de omgeving van Appelscha tijdens een recreatieve fietstocht of op de mountainbike. Je komt hier onder andere langs heide, bossen, zandduinen en ook meren. Daarnaast zijn er historische dorpjes, musea, volop eetgelegenheden én leuke bezienswaardigheden. Kom langs bij de fietsenwinkel Appelscha en ontdek de omgeving van Applescha.

Fietsservice Kramer

Ben je opzoek naar een fiets om de omgeving van Appelscha te ontdekken? Kom dan langs bij Fietsservice Kramer. Hier huur je fietsen van topkwaliteit. De Fietsenwinkel is gevestigd aan de Boerestreek midden in het centrum van Appelscha. Zij verhuren een groot aantal modellen fietsen. Het centrum van Appelscha is een perfect beginpunt voor een recreatieve fietstocht door de omgeving van Appelscha. Daarnaast biedt Fietsservice Kramer ook diverse mountainbike clinics aan. Op deze manier kun je de sport mountainbike ontdekken. Tijdens een clinic leer je over de techniek van de mountainbike. Daarnaast leer je met speciale oefeningen bijvoorbeeld wanneer je moet schakelen en welke houding je moet aannemen. Uiteindelijk draait het natuurlijk ook om genieten. Er worden verschillende clinics aangeboden, onder te verdelen in basis clinics, clinics voor gevorderden, voor groepen en over de techniek. Kortom je leert tijdens deze clinic alles over de ins en outs op het gebied van mountainbiken.

Culturele beleving op de fiets

Fiets door de historische dorpjes en prachtige natuur en maak van jouw fietsroute een echte culturele beleving. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij het Shakespeartheater in Diever of ga langs bij het gevangenismuseum in Veenhuizen. Bezoek historische bezienswaardigheden in Fochteloo waar je prachtige kerkjes hebt, in Langedijk bij de oudste kerkklok of in Bakkeveen bij het historisch landhuis. Daarnaast kun je ook nog één van de uitkijktorens bij Appelscha bezoeken. Ervaar het uitzicht vanaf de Bosbergtoren en geniet van de natuur.

Fietsenwinkel Appelscha
Fietsen vanuit Appelscha naar fiets beleefpad Drents Friese Wold vakantiebestemming friesland