Camperplaats Appelscha

Rust, ruimte, privacy én gemak op één plek!

Camperplaats Appelscha

Camperplaats Appelscha vind je op een mooie plek in Appelscha. Het ligt heel dichtbij het toeristisch centrum en natuurlijk ook dichtbij het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Van hieruit kun je met gemak jouw wandeling of fietstocht starten. En bij terugkomst ben je in no time in het centrum voor een boodschap of om uiteten te gaan.

Reserveren

Je kunt geen staanplaats reserveren bij Camperplaats Appelscha. Je kunt online via de website zien hoeveel (en welke) plekken nog vrij zijn. Er is op elke plek in het midden een sensor aangebracht (onder de camper), deze registreert of er een camper op de plaats staat. De sensoren worden door een computer uitgelezen en op de website verwerkt. Dus via de site kun je real-time zien hoeveel én welke plekken er bezet/vrij zijn. Handig als je naar ons onderweg bent! Het kan zijn dat er vóór 12:00 uur weer plekken vrij zijn i.v.m vertrekkende gasten. Er is meestal voldoende ruimte bij de inrit om even te kunnen wachten, mocht dit nodig zijn.

Ligging Camperplaats Appelscha

Het terrein bevindt zich op het achtererf van Erik & Karin. Het is bereikbaar via een eigen oprit aan de Noorder Es. Zoals aangegeven bevindt het zich vlakbij het dorp. Het gebied heet de Boerestreek. Bijna in het toeristisch centrum van Appelscha. De restaurants, café’s, markten, (fiets)winkel en alle evenementen/activiteiten worden hier georganiseerd. Ook al ligt camperplaats Appelscha vlakbij het centrum, het terrein ligt in een groene omgeving.  Je hebt een mooie afgeschermde plek én je bent dichtbij al het moois dat Appelscha en omgeving te bieden heeft.

Fietsen door het Drents Friese Wold

Ontdek het zelf, op de fiets ben je zo in het Nationaal Park Drents-Friese Wold (of het Fochteloërveen). Op de Hoge Veluwe na is dit het grootste bos- en heidegebied van Nederland. Heerlijk urenlang ontspannen fietsplezier langs de mooiste plekken van Nederland! Onderweg stoppen voor een kopje koffie op één van de vele terrassen. Tussen de middag heerlijk lunchen op een terras of een dagje met de kinderen naar het dichtbij gelegen speelpark Duinen Zathe…opties genoeg.

Bekijk hieronder alle camperplaatsen bij Appelscha.