Camperplaats Drenthe

Kamperen met je camper op de grens van Drenthe en Friesland.

Camperplaats Drenthe

Camperplaats Drenthe | Ga je graag met je camper op pad in Nederland en zoek je een camperplaats in Drenthe? Kom dan naar Appelscha. Hier verblijf je op de grens van Drenthe en Friesland. Een regio die bovendien ook nog eens centraal in Noord-Nederland ligt. Je vindt er camperplaatsen op fantastische locaties: in of nabij de natuur, met rust, ruimte en vele activiteiten in de buurt.

Met de camper in de natuur

In de lente, zomer, herfst én winter, je kunt met je camper het hele jaar door terecht op Camperplaats RCN Vakantiepark de Roggeberg in Appelscha. Hier verblijf je écht midden in de natuur van het Drents-Friese Wold, want het park ligt midden in het bos. Het vakantiepark biedt speciale, verharde camperplaatsen, waar ook een watertappunt is voor het lozen en vullen van de watertank. Ook in de winter zijn er diverse sanitairgebouwen geopend waar je het chemisch toilet kunt legen.

Kamperen met voorzieningen dichtij

Zoek je een locatie voor je camper waar je dicht bij de voorzieningen bent? Dan zijn Camperplaats De Compagnonshoeve en Camperplaats Appelscha goede keuzes. Beide camperplaatsen liggen in Appelscha. Hier vind je voorzieningen zoals supermarkten, winkels, restaurants en cafés in de buurt. Ook de natuur is dichtbij, want het dorp grenst aan het Drents-Friese Wold. Ook het unieke hoogveengebied Fochteloërveen ligt dichtbij, waar je fijn kunt wandelen en fietsen.

Camperplaats Drenthe in de natuur

Buiten het dorp Appelscha liggen Camperplaats De Zomerberg en Camperplaats Kale Duinen in Elsloo. Beide locaties zijn de perfecte uitvalsbasis voor een mooie fiets- of wandeltocht. Camperplaats De Zomerberg ligt recht tegenover het Buitencentrum van Staatsbosbeheer. Een ideaal startpunt voor fietstochten door de regio. Vanaf Camperplaats Kale Duinen ben je in korte tijd bij het Aekingermeer, voor een frisse duik in de zomer.

Bekijk hieronder alle camperplaatsen bij Appelscha.