Ontdek rust, ruimte en natuur op jouw fietsvakantie

Verken de mooiste natuurgebieden in het Buitensport Walhalla

Het bos kleurt groen, lammetjes dartelen in de wei en vogels maken hun nestjes klaar. Het is lente! Dé ideale tijd om op de fiets de natuur in te trekken. Plan jouw fietsvakantie met de camper bij Appelscha en maak de mooiste tochten. Kom naar het Buitensport Walhalla en profiteer van onze fietsacties!

fietsen in de bossen bij appelscha

Fietstransferium

Het Fietstransferium Appelscha is de startlocatie voor een heerlijke dag fietsen. Van hieruit leiden verschillende routes je naar de mooiste plekjes. Op de grens tussen Drenthe en Friesland ontdek je de overweldigende natuur van het Nationaal Park Drents-Friese Wold en het Fochteloërveen. Onze medewerkers zorgen ervoor dat je onbezorgd op pad kunt gaan en geniet van al het moois in de omgeving.

Mooie fietsroutes in het Buitensport Walhalla

In de natuur bij Appelscha vind je een uitgebreid knooppuntennetwerk aan fietspaden. Met 18 fietsroutes en 8 mtb- en gravelroutes tot 80 km vind je altijd een route die bij jou past. Op elke route passeer je diverse bezienswaardigheden én horecagelegenheden voor een verdiende rustpauze. Kies jouw fietsroute voor een dag fietsplezier en geniet van de omgeving.

De mooiste MTB- en gravelroutes

> Swipe door de routes en kies de mooiste en uitdagendste route

Gezond en sportief, we zijn bewust bezig met onze voeding en willen goed voor ons lichaam zorgen. Velen klimmen op de mountainbike, de perfecte combinatie om sportief bezig te zijn én te genieten van de natuur. Met bossen in overvloed is de regio een walhalla voor de mountainbiker.

In het Buitensport Walhalla

Al meer dan 100 jaar komen mensen recreëren en ontspannen in de natuur bij Appelscha. Een break, schoolreis, sportkamp of een heerlijke vakantie. Met de prachtige routes, de keus in activiteiten, faciliteiten en accommodaties is Appelscha een echt Walhalla voor iedereen die wil ontspannen in de natuur.

Geniet op jouw manier

Je kunt hier wandelen, fietsen, mountainbiken, klimmen, kanoën, suppen, trailrunnen, paardrijden of golfen. Alleen of met een groep, ervaren of beginner, met eigen materiaal of huren, op eigen gelegenheid of doe je een clinic? Kies hier jouw activiteit en zie de mogelijkheden en de routes.

Kom overnachten op de camperlocaties vlakbij de Bosbergtoren!

Camperplaats
Appelscha

profiteer in april van deze fiets actie in appelscha. Bezoek de bosbergtoren

Camperplaats
De Kale Duinen

profiteer in april van deze fiets actie in appelscha. Bezoek de bosbergtoren

Camperplaats
RCN de Roggeberg

profiteer in april van deze fiets actie in appelscha. Bezoek de bosbergtoren

Camperplaats
de Zomerberg

profiteer in april van deze fiets actie in appelscha. Bezoek de bosbergtoren

Camperplaats
Boscamping Appelscha

Boscamping appelscha. KOm op vakantie naar appelscha en kom fietsen in de natuur. Krijg gratis kaarten voor de bosbergtoren

Camping Fraai
Camping Haulerwijk

Kom met de camper naar Haulerwijk en profiteer van twee gratis kaarten voor de bosbergtoren