Bij Appelscha vind je prachtige hotels

Ontspan in het andere Friesland 

Hotel Appelscha

Hotel Appelscha | Bij Appelscha vind je meerdere prachtige hotels waar je heerlijk kunt overnachten. We lichten hieronder een paar hotels uit. Bekijk hier alle hotels in de regio van Appelscha.

Omgeving Appelscha

Appelscha is de ideale uitvalsbasis voor iedereen die van natuur en avontuur houdt. In de omgeving word je omringd door bossen, heide en zandvlaktes. Voor de sportievelingen is er in Appelscha zelfs een klimbos aanwezig. Het uitgestrekte Nationaal Park het Drents-Friese Wold en de steden Leeuwarden, Groningen en Coevorden bekijken vanaf grote hoogte kan op de Bosbergtoren in Appelscha. Een dag wat geschiedenis bij leren is ook mogelijk door het gevangenis museum in Veenhuizen, in de buurt van Appelscha te bezoeken.

Hotel Appelscha uitgelicht

Daar in de bossen van het Drents Friese Wold, vlakbij de grens van Drenthe, staat Hotel Appelscha. Zoek je een sfeervolle accommodatie? Dan is Hotel Appelscha de perfecte plek om te verblijven. De omgeving in Appelscha word gesierd door zandvlaktes, duinen, heide en bos. Als natuurliefhebber kunt u hier dus fantastisch fietsen en wandelen. In het hotel kunt u heerlijk verblijven. De sfeervolle accommodatie zorgt voor een ontspannende tijd in het mooie Appelscha. Het hotel beschikt over 34 kamers, voorzien van zachte bedden en een badkamer met gescheiden douche en toilet. In hotel Appelscha bevind zich ook en een la carte restaurant. Het enthousiaste team van personeel bied de gasten een echte persoonlijke service, om het verblijf in hotel Appelscha voor iedereen onvergetelijk te maken.

Hotel Lunia in Oldeberkoop uitgelicht

Hotel Lunia is gevestigd in het oorspronkelijke neorenaissance monument en heeft achttien kamers. Naast vier villakamers zijn er op de begane grond en op de eerste etage de deluxe kamers. Deze kamers grenzen aan de binnentuin en zijn daardoor zeer rustig gelegen. In de binnentuin is het werkelijk genieten. Het hotel heeft een eigen restaurant. Hier genieten de gasten van een heerlijk ontbijt. In de avond worden hier heerlijk gerechten geserveerd.