Bij Appelscha vind je prachtige hotels

Ontspan in het andere Friesland 

Hotel Appelscha

Hotel Appelscha | Bij Appelscha vind je meerdere prachtige hotels waar je heerlijk kunt overnachten. We lichten hieronder een paar hotels uit. Bekijk hier alle hotels in de regio van Appelscha.

Omgeving Appelscha

Appelscha is de ideale uitvalsbasis voor iedereen die van natuur en avontuur houdt. In de omgeving word je omringd door bossen, heide en zandvlaktes. Voor de sportievelingen is er in Appelscha zelfs een klimbos aanwezig. Het uitgestrekte Nationaal Park Drents-Friese Wold en de steden Leeuwarden, Groningen en Coevorden bekijken vanaf grote hoogte kan op de Bosbergtoren in Appelscha. Een dag wat geschiedenis bij leren is ook mogelijk door het Gevangenismuseum in Veenhuizen, in de buurt van Appelscha te bezoeken.

Hotel de Vrije Vogel uitgelicht

Daar bij de bossen van het Drents-Friese Wold, vlakbij de grens van Drenthe, staat Hotel de Vrije Vogel. Zoek je een sfeervolle accommodatie? Dan is Hotel de Vrije Vogel de perfecte plek om te verblijven. Het hotel heeft een ideale ligging; met vrije uitkijk over de velden en de bossen. De omgeving bij Appelscha wordt gesierd door zandvlaktes, duinen, heide en bos. Als natuurliefhebber is het hier dus fantastisch fietsen en wandelen. Het sfeervolle hotel zorgt voor een ontspannende tijd. Het bijzondere is dat de Vrije Vogel geheel toegankelijk is voor mensen met een lichamelijke beperking. Het hotel beschikt over 10 twee- en eenpersoonskamers, een zwembad en twee zelfstandige vakantiehuizen. 

Hotel Lunia in Oldeberkoop uitgelicht

Hotel Lunia is gevestigd in het oorspronkelijke neorenaissance monument en heeft achttien kamers. Naast vier villakamers zijn er op de begane grond en op de eerste etage de deluxe kamers. Deze kamers grenzen aan de binnentuin en zijn daardoor zeer rustig gelegen. In de binnentuin is het werkelijk genieten. Het hotel heeft een eigen restaurant. Hier genieten de gasten van een heerlijk ontbijt. In de avond worden hier heerlijke gerechten geserveerd.