Bij Appelscha vind je prachtige hotels

Ontdek de schitterende omgeving

Hotels in Appelscha

Op vakantie in Appelscha en op zoek naar een plek om te overnachten? Verblijf in één van de hotels bij Appelscha en omgeving.

Drie provincies binnen handbereik

Of je een weekend een bezoek brengt aan de regio Appelscha of voor een langere tijd in de regio verblijft, vanaf een hotel bij Appelscha kun je alle kanten op. Ga op pad richting een van de drie noordelijke provincies. Zowel Groningen als Leeuwarden zijn binnen een uur te bereiken vanaf een van de hotels in Appelscha. Maar ook Drenthe en dus Emmen Wildlands ligt op een steenworp afstand. Door de centrale ligging van de hotels in Appelscha is het gehele noorden gemakkelijk te bereiken. Dus een bezoek aan deze regio in combinatie met een overnachting een in hotel maakt het geheel compleet: naar hotels.

Ontdek het Drents-Friese Wold

Loop vanuit je een van de hotels in Appelscha direct het Drents-Friese Wold in of ontdek het natuurgebied per mountainbike. De mountainbikeroute behoort tot de top tien van mountainbikeroutes van Nederland. Een bijzonder stukje natuur binnen het Drents-Friese Wold is het Aekingerzand, ook wel de Kale Duinen genoemd. Het Aekingerzand is een stuifzandgebied en is zowel lopend als met de fiets te bereiken.

Hotels in de regio Appelscha

Door de centrale ligging en de bijzondere natuur is Appelscha een ideale locatie om een vakantie door te brengen. Op zoek naar een hotel net buiten Appelscha? Ook daar zijn diverse mogelijkheden. Bijvoorbeeld De Wapser Herberg, aan de rand van het Drents-Friese Wold. Of Hotel Restaurant Bitter en Zoet, in het Drentse Veenhuizen. Een greep uit de hotels in Appelscha en omgeving: