Ontdek Appelscha vanuit je vakantiehuisje

Ga op ontdekkingstocht bij Appelscha

Vakantiehuisje in Appelscha

Ben je op zoek naar een vakantiehuisje Appelscha? Zoek niet langer verder en bekijk de overnachtingsmogelijkheden in Appelscha en omgeving. Naast vakantiehuisjes vind je in deze regio ook hotels, campings, bed & breakfast en groepsaccommodaties. We hebben de onderstaande 3 vakantiehuisjes in Appelscha voor jullie uitgelicht.

Vakantiehuis Eruit

Wees van harte welkom in dit gezellige vakantiehuisje in Appelscha. Vakantiehuis Eruit is prachtig gelegen aan de rand van het mooie Drents Friese Wold. Ook je viervoeter is hier van harte welkom! Vanuit het huisje loop je zo het bos in, met het grote hondenlosloop gebied. De volledig omheinde parkachtige tuin biedt rust en ruimte. Voor de kinderen is een speelveldje ingericht met trampoline, zandbak en schommels. Er zijn 3 vakantiewoningen, allemaal rookvrij en voorzien van goede wifi.

Vierpersoons luxe vakantiehuisje Appelscha

Het vakantiehuisje Appelscha is een vierpersoons bungalow aan de rand van Nationaal Park het Drents Friese Wold. Achter het huis kun je heerlijk genieten van de rust en de natuur in de omgeving. In de ochtends kun je heerlijke warme broodjes klaarmaken in de oven en in de avonds geniet je na een heerlijke dag in Appelscha van de bio-ethanol haard waardoor je ontspannen van het huisje kunt genieten. Het altijd sfeervolle centrum, het Bosbad, de golfbaan, midgetgolf etc. liggen op maximaal 10 minuten lopen van de bungalow.

Hondvriendelijke vakantiehuisjes van Easterwood

Easterwood in Makkinga heeft elf vakantiewoningen op vier verschillende plekken in het Nationaal Park Drents Friese Wold. Er is bewust gekozen voor accommodaties in of op zeer korte loopafstand van een losloopgebied voor de honden. Alle tuinen bij de woningen zijn honddicht omheind. Weglopen is er dus niet bij en dat is een geruststellende gedachte. Centraal gelegen ten opzichte van de vakantiewoningen is er voor alle hondengasten een spannende behendigheidsbaan neergezet. Daarnaast vind je er een heerlijke zwemvijver, speelveld, fly-ball parcours en hoopers baan. Uiteraard zijn deze ook allemaal omheind. Zelfs een hondenwasplaats ontbreekt niet. Ideale vakantiehuisjes voor de hondenliefhebbers onder ons.

vakantiehuisje in appelscha huren en boeken

Kom ook naar het Buitensport Walhalla van Nederland

Bij Appelscha ontspant ieder op zijn eigen manier in de natuur!