Tot rust komen en ontspannen in de natuur

B&B Friesland: dé plek om de drukte van alledag achter je te laten.

B&B Friesland

B&B Friesland | Helemaal tot rust komen in de natuur. Ontwaken met alleen maar vogelgeluiden in de vroege ochtend. Met een heerlijk ontbijt dat voor jou klaar staat of wordt gemaakt. Een B&B in Friesland is dé plek om de drukte van alledag achter je te laten.

Centraal in Noord-Nederland

Grote gemene deler van de B&B’s bij Appelscha: gemoedelijke en gezellige B&B’s, gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving. Centraal in Noord-Nederland, waardoor je in korte tijd in de stad Groningen of Leeuwarden staat. Ook ligt Appelscha precies tussen UNESCO Werelderfgoed in: de Koloniën van Weldadigheid in Veenhuizen en Frederiksoord liggen op fietsafstand. Stap op de tweewieler en via prachtige routes door het Drents-Friese Wold en het Fochteloërveen kom je vanzelf in de Koloniën terecht.

Ontspannen in het Buitensport Walhalla

Breng een paar dagen door in een B&B in Friesland en verken de omgeving. Op de fiets, MTB, paard of op het water: bij Appelscha is het allemaal mogelijk. Niet voor niets wordt deze regio het Buitensport Walhalla van Nederland genoemd. Met een uitgebreid fietsknooppuntennetwerk doorkruis je de mooiste natuurgebieden. Liever sportiever bezig? Huur een MTB of gravelbike en bijt je tanden stuk op stevige singletracks. Daarna is het heerlijk ontspannen met een hapje en drankje bij je B&B.

B&B Friesland: volop keuze bij Appelscha

Bij Appelscha vind je B&B’s naar jouw smaak. Van een luxe B&B, een accommodatie midden in de natuur of een iets levendiger omgeving, tot een bijzondere locatie zoals een voormalige lagere school. Aan het water of in het bos. Je vindt altijd een locatie van jouw gading. Zoek jouw ideale B&B uit en geniet van een fijn weekend of weekje weg bij Appelscha!