Bij Appelscha vind je fijne B&B's!

Ontspan in een fijne Bed & Breakfast in Friesland

Bed Breakfast Friesland

Bed Breakfast Friesland | Voor een Bed & Breakfast in Friesland vind je bij Appelscha altijd iets van jouw gading. In Zuidoost-Friesland heb je een ruime keuze uit diverse b&b’s, op de meest prachtige locaties. Een aantal lichten we hier uit. Bekijk hier alle Bed & Breakfast locaties in de regio!

Bed & Breakfast de Lindevallei

Rust, comfort en een prachtig weids uitzicht. Dat typeert B&B de Lindevallei. Op een steenworp afstand van het karakteristieke dorp Oldeberkoop geniet je hier nog echt van stilte en rust. De Bed & Breakfast is een compleet ingerichte studio met eigen opgang en terras. De eigenaar werkt bovendien met een zelf-service-ontbijt, dus je bakt de geleverde broodjes zelf af. Opperste privacy gegarandeerd!

Bed & Breakfast ‘Bij Lichtfontein’

Bij Lichtfontein overnacht je op een unieke locatie: in een voormalige lagere school! Vanaf 1886 bood deze school plek aan vele kinderen uit de omgeving. De vele, sfeervolle elementen zijn nog steeds zichtbaar in het pand. De B&B zelf is modern. De ruime lichte slaapkamer beschikt over een luxe badkamer met een super groot ligbad en een aparte regendouche. Dat is genieten!

Bed & Breakfast Sela Tuinen

Dichter bij het Drents-Friese Wold kom je niet; vanaf de achteruitgang bij de &B sta je zo in het bos. Hier verblijf je midden in de natuur, met een prachtig uitzicht op een natuurlijke vijver. B&B de Tuinkamer is volledig in Engelse sfeer gebracht met een erker én houtkachel. De kamer heeft een eigen entree, douche en toilet. Achter de grote vijver, tegen de bosrand ligt het Tuintheater, dat door koren en voor besloten concerten wordt gebruikt.