Gastvrije restaurants in Appelscha

Je vindt diverse leuke restaurants bij Appelscha

Restaurant Appelscha

Zoek je een restaurant in Appelscha of de omgeving van Appelscha? Op deze pagina vind je alle restaurants in de regio. Er is keuze genoeg van Italiaans tot ouderwets lekkere Hollandse pot.

Lekker uit eten in Appelscha

Ben je u in de buurt van Appelscha en wil je uit eten? Er zijn in en om Appelscha diverse restaurants die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Samen uiteten dat is gezellig en lekker. Jouw gastheer/gastvrouw maakt er graag een culinair avondje uit van. Met telkens een verrassend menu en onverwachte smaken gaat dat zeker lukken. De bediening is hartelijk en ze vertellen vol passie over de verschillende gerechten. Voor mensen buiten de regio is Appelscha een prachtige locatie om enkele dagen te logeren en de omgeving wandelend of fietsend te verkennen.

Gastvrij restaurant Appelscha

Bij ons wordt je bediend met een glimlach. Alle restaurants in Appelscha werken met passie voor het vak en hebben als doel je een passende maaltijd te serveren, daar doen ze hard hun best voor. Soms is het een snelle hap en de andere keer een uitgebreid 6 gangen diner. We luisteren graag naar jouw wensen.

Restaurant Appelscha met terras

Op een zomerse dag na een stevige wandeling of fietstocht heerlijk genieten in de zon op een terras. Dat is in Appelscha op vele plekken mogelijk. Aan de rand van het bos, vlakbij de golfbaan of aan het fietsknooppuntennetwerk overal vind je gezellige terrasjes. Dus in de zomer op het terras heerlijk dineren en tot laat in de avond nog nagenieten, is hier geen enkel probleem.

Culinair Erfgoed Centrum

Dat het culinair wel goed zit bij de restaurants in de regio Appelscha is niet zo gek. In Haulerwijk bevindt zich namelijk het culinair erfgoedcentrum, een museum voor culinaire historie zeg maar. Stichting Culinair Erfgoed Centrum is ontstaan uit een museum en kenniscentrum van Nederlands culinair erfgoed. Je vindt er een overzicht van de eet- en conserveringscultuur. En dan niet voor alleen Nederland maar wereldwijd. De Stichting Culinair Erfgoed Centrum bewaart, beheert, conserveert, verzamelt en restaureert materiële voorwerpen vanuit de plattelands keuken.