Lekker uit eten in Elsloo

Heerlijk en gezellig eten bij Elsloo

Restaurant Elsloo

Restaurant Elsloo | De gemeente Ooststellingwerf in Friesland heeft dertien dorpen. Elsloo is één van die dorpen, een gezellig en gastvrij dorpje waar jullie je zeker zullen vermaken. De dorpskerk van Elsloo kun je ook bezoeken, hier staat ook één van de klokkenstoelen in Friesland. Na het bezoeken van de kerk een lekker hapje eten? Dat kan in één van de leuke restaurants vlakbij Elsloo en natuurlijk in de omgeving.

Natuur bij Elsloo

I de directe omgeving van Elsloo liggen hele mooie natuurgebieden. Vanuit het dorp zijn de Natuurgebieden De Schaopedobbe en De Stobbepoele makkelijk te bereiken. Iets verder met de fiets kom je bij Nationaal Park het Drents Friese Woud. Het essenlandschap vlak bij het buurtstschap Tronde hoor ook tot de natuur van het dorp. Al is het dorpje niet zo groot, het beschikt wel over vier rijksmonumenten. De Hervormde Kerk, de Klokkenstoel, de Vesuviustjasker in Tronde en een oude boerderij op de Hoofdweg. 

Restaurant ’t Anker

Eetcafé het Anker in Elsloo is een druk bezocht eetcafé waar op ambachtelijke wijze word gekookt. Doordat alles puur is maar ook nog erg lekker trekt het veel gasten. De gastvrije werknemers zullen er alles aan doen om jullie bezoek aan het Anker volledig te maken en jullie een welkom- en thuisgevoel te geven. Wat bijzonder is aan eetcafé het Anker is dat er wordt gewerkt met verse producten en dat het rundvlees dat zij hebben uit eigen dorp komt. Alleen een kopje thee of koffie en een gebakje? Dat kan, jullie kunnen op het gezellige terras plaatsnemen en genieten van het huisgemaakte gebak met een kopje thee of koffie. 

Beste restaurants in de omgeving van Elsloo

Elsloo is een klein dorpje in Friesland. Ben je op zoek naar een restaurant maar wil je wat breder zoeken? Dan zijn er in de omgeving van Elsloo nog meer leuke eetgelegenheden. We hebben een overzicht met de beste restaurants in de buurt van Elsloo op een rijtje gezet. Voor ieder wat wils dus! 

retaurants bij elsloo friesland