Lekker uit eten bij Appelscha

Je vindt diverse leuke restaurants bij Appelscha

Restaurant in Appelscha

Naast de mooiste mountainbikeroutes en prachtige natuurgebieden zijn er diverse restaurants in Appelscha te vinden. Of je met het gezin een hapje wilt eten of met een groep vrienden, er is voor iedereen een restaurant in Appelscha te vinden.

Lekker eten in Appelscha

In en rondom Appelscha zijn verschillende restaurants te vinden in diverse prijsklassen. De meeste restaurants in Appelscha zijn te vinden aan de Boerestreek en aan de Vaart Zuidzijde. Zin in een gemakkelijke maaltijd? Kom dan naar De Appelsche Hof, het beste pannenkoekrestaurant in de regio. Daarnaast is dit restaurant in Appelscha zeer geschikt om te bezoeken met kinderen. Aan het wandelen of fietsen in het Drents Friese Wold? Neem dan vooral even pauze bij De Bosberg, het restaurant in Appelscha dat midden in het bos ligt. Vanaf De Bosberg zijn er diverse activiteiten te ondernemen, zoals het beklimmen van De Bosbergtoren of starten met een fietsroute door het Drents Friese Wold.

Restaurants in de regio van Appelscha

Rondom Appelscha zijn er diverse mogelijkheden om een hapje te eten. Bezoek bijvoorbeeld het historische dorp Veenhuizen, waar onder andere restaurant Bitter en Zoet te vinden is. Bijzonder aan Bitter en Zoet is de filosofie om alles zelf te maken, van brood tot bouillon. Naast Veenhuizen zijn er meerdere dorpen de moeite waard om te bezoeken in de regio Appelscha. Zo ligt het gezellige Oosterwolde op een steenworp afstand of rij een stukje langer en bezoek Assen of Groningen. Zowel in Assen als in Groningen is het aanbod restaurants vrij groot.

Uitgelicht: Grand Café de Hildenberg

Grand Café de Hildenberg is een luxe grand café met een ongedwongen sfeer. Vanuit de serre kijkt u uit over de golfbaan van Appelscha. Bij Grand Café de Hildenberg gaan gezelligheid en goed eten samen. Een uitgebreide lunch- en dinerkaart laten een breed assortiment zien. Ook in de zomer is het werkelijk genieten op het terras. En kun je ook even bijkomen van een fiets- of wandeltocht of een sportieve dag op de golfbaan.