Gastvrije restaurants bij Oldeberkoop

Je vindt diverse leuke restaurants in Oldeberkoop

Restaurant in Oldeberkoop

Kom naar het meest karakteristieke dorp en hét kunstdorp van de gemeente en ga na een gezellige dag op pad lekker eten bij één van de restaurants in Oldeberkoop. Oldeberkoop is 900 jaar geleden ontstaan en is daarmee een van de oudste plaatsen in de Stellingwerven. Een deel van de Oldeberkoop is een beschermd dorpsgezicht en er staat een aantal rijksmonumenten. Ga lekker een dag op pad in deze schitterende omgeving en eet aan het eind van de dag een lekker hapje bij een van de restaurants.

Restaurant Lunia in Oldeberkoop

Ga een hapje eten in het monumentale pand waar Restaurant Lunia is gevestigd. Je kunt hier genieten van een heerlijke à la carte diner. De gerechten wisselen vaak en zijn daarbij afgestemd op het seizoen. Neem plaats in het sfeervolle restaurant of op het terras. De wijnen waar je tijdens het diner van kan genieten zijn geselecteerd met een vinoloog. Naast dat je er heerlijk kan eten, kan je er ook terecht voor een High-Tea. Wil je graag met een grote groep komen? Dan is dat geen probleem en kun je terecht in één van de zalen op de eerste etage.

Pannenkoekboederij ’t Koepelbos

In Oldeberkoop vind je Pannenkoekenboerderij ’t Koepelbos. Zij bakken volgens authentiek recept als sinds 1971 heerlijke pannenkoeken. Je hebt hier keuze uit meer dan 60 pannenkoeken. Van zoet tot hartig en van glutenvrij tot lactosevrij. De pannenkoeken zijn een begrip in Friesland en zelfs daarbuiten. Ook als je geen zin hebt in pannenkoeken kun je hier terecht. Kies bijvoorbeeld voor een pizza, een patatje of heerlijke spareribs. Er is voor iedereen wat wils.

Restaurants in de omgeving van Oldeberkoop

Naast de restaurants in Oldeberkoop zijn er in de omgeving natuurlijk ook leuke eetgelegenheden. Ga bijvoorbeeld naar café restaurant Boszicht in Nijeberkoop of kies voor restaurant ’t Witte Huis in Donkerbroek. Bekijk hier alle restaurants in de omgeving.