Lekker uit eten in Oosterwolde

Je vindt diverse leuke restaurants bij Oosterwolde

Restaurant in Oosterwolde

Restaurant Oosterwolde | De regio bied je een divers aanbod aan horecalocaties. In het dorp Oosterwolde kun je bijvoorbeeld heerlijk eten en drinken in de leuke lunchrooms, cafés of restaurants. Voor ieder wat wils, van Oost-Europese keukens, tot Italiaans of gewoon lekker Hollands.

Divers aanbod restaurants in Oosterwolde

Het Friese dorp Oosterwolde beschikt over meerdere eetgelegenheden. Even geen zin om te koken? Of valt er iets te vieren? In Oosterwolde zijn er genoeg mogelijkheden. In de zomer kun je lekker op het terras bij de leukste restaurants van Oosterwolde eten. Maar ook in de winterperiode zijn er genoeg restaurants waar je binnen een plekje kunt opzoeken. Grand Café het stationsplein 2 is het leukste Grand Café van Ooststellingwerf. Genieten van de gezelligheid en de muziek onder het genot van een hapje en een drankje, zowel in de zomer als in de winter!

De beste restaurants in Oosterwolde

Het specialiteiten restaurant Balkan wordt vaak tevreden bezocht door inwoners of toeristen. In dit Joegoslavische restaurant worden gerechten op een traditionele wijze bereid. Voor een lekkere pizza of pasta kun je terecht bij de gezellige Pizzeria Venezia. Is het nog geen etenstijd maar wil je graag ergens wat drinken met een lekker tussendoortje? Dan is Trambaan8 een perfect idee! Hier kun je namelijk terecht voor de lekkerste koffie, huisgemaakt gebak en genoeg andere lekkere hapjes. Ook kun je een lekker hapje eten bij bijvoorbeeld het Bruine Café, hier heb je het voordeel om na het eten nog lekker aan de bar te zitten om voetbal te kijken onder het genot van bijvoorbeeld een lekker biertje of wijntje.

Altijd een restaurant in de buurt in Oosterwolde

In Oosterwolde heb je zelfs de mogelijkheid om je eten te laten bezorgen. Heb je geen zin om te koken of heb je gewoon zin in een lekker makkelijke maaltijd of snack? Bakker’s Lunchcafé, Capoterra grillroom en pizzaria, Elta shoarma, döner en grill en andere restaurants bezorgen, zodat de deur, je tent of andere accommodatie niet uit hoeft. Je hebt de keuze uit genoeg verschillende gerechten, zowel een lekker broodje, pizza, pasta of een lekker stukje vlees!

restaurant het goudmeer in Oosterwolde