Gastvrije restaurants in Appelscha

Je vindt diverse leuke restaurants bij Appelscha

Restaurants Appelscha

Ben je na een gezellige dag in Appelscha opzoek naar een lekker restaurant? Dan ben je in Appelscha aan het goede adres, hier zijn diverse restaurants waar je lekker kunt genieten van een hapje en een drankje. Er is voor iedereen wat wils.

Voor iedereen wat wils bij de restaurants in Appelscha

Kom langs bij één van de vele restaurants in Appelscha. Bent u aan het wandelen of fietsen in het Drents-Friese Wold? Neem dan pauze in het sfeervolle restaurant De Bosberg. Bij het restaurant zit een speeltuin waar de kinderen zich kunnen uitleven. Gaat u voor een dagje golfen? Dan kunt bij terecht op het terrein van Buitenplaats de Hildenberg. Hier kunt u naar de uitdagende golfbaan en na afloop gezellig wat eten bij de brasserie van de Hildenberg. De meeste restaurants in Appelscha zijn te vinden aan de Vaart Zuidzijde of de Boerestreek. Er is voor iedereen wel iets smakelijks in de sfeervolle restaurants. De gerechten worden met dagverse producten gemaakt en zijn een feest voor het oog.

Restaurants rondom Appelscha

Niet alleen in, maar ook rondom Appelscha zijn vele mogelijkheden om lekker te eten. Bezoek bijvoorbeeld de Pannenkoekenboerderij ’t Koepelbos in Oldeberkoop. Ze bakken hier al sinds 1971 pannenkoeken volgens authentiek recept. Kies uit meer dan 60 soorten pannenkoeken. Of kies uit één van de vele pizza’s bij Pizzeria Venezia in Oosterwolde. Hier kom je gegarandeerd in de Italiaanse sferen. Daarnaast zijn er meerdere dorpen in de omgeving die de moeite waard zijn om te bezoeken. Bijvoorbeeld het historische dorp Veenhuizen of Oosterwolde wat op een steenworp afstand ligt. Of rij een stukje verder en breng een bezoek aan Assen en Groningen. Hier is een groot aanbod restaurants.

Ontdek Appelscha

Voordat u een hapje gaat eten is er natuurlijk genoeg te doen in Appelscha. Kies voor een actief uitje en ga bijvoorbeeld naar de Jongens van Outdoor. Hier kun je klimmen in het klimbos of lekker kanoën en suppen op het water. Daarnaast kun je gaan mountainbiken, golfen, midgetgolfen en nog veel meer. Ook zijn er verschillende musea en galerieën die je kunt bezoeken. Zoals het Nationaal Vlechtmuseum in Noordwolde of Museum Oold Ark in Makkinga. Er is genoeg te doen in Appelscha.