Lekker uit eten bij Appelscha

Je vindt diverse leuke restaurants bij Appelscha

Restaurants bij Appelscha

Restaurants bij Appelscha | Op zoek naar een plek om lekker een hapje te eten of uitgebreid dineren? In de regio Appelscha is er voor elke smaak een restaurant te vinden.

Regio Appelscha

Appelscha staat bekend om zijn prachtige omgeving. In de regio Appelscha, gelegen in Zuid Oost Friesland, ontdek je een heel andere kant van het bekende Friesland met haar water, wadden en meren. De regio Appelscha is een regio die je enorm verrast. Naast veel water vind je hier bossen en prachtige heidevelden. In Appelscha ontspan je en kom je tot rust. Allemaal op jouw manier. Bij ontspannen hoort ook lekker en goed eten. Of je nou met vrienden bent of je bent op wandelvakantie met de hele familie, er is in Appelscha keuze genoeg om heerlijk te eten.

Restaurants bij Appelscha

Er is in de regio keuze genoeg om heerlijk te dineren of te lunchen. Aan de Boerestreek midden in Appelscha zijn de meeste eetgelegenheden gevestigd. Je vind hieronder een lijst met een aantal restaurants bij Appelscha.

Restaurants in de omgeving bij Appelscha

Ook in de weide omgeving van Appelscha vind je genoeg restaurants om heerlijk te lunchen of te dineren. Bijvoorbeeld in Oosterwolde. Deze plaats ligt tegen Appelscha aan en kent ook genoeg plekjes met heerlijk eten. Kom bijvoorbeeld in Italiaanse sferen bij Pizzeria Venezia in Oosterwolde.

Theeschenkerij

Even bij komen met glas thee, alleen, samen met een vriend of vriendin of in een gezelschap. Bij Appelscha is dit mogelijk in een knusse schenkerij of in een mooie aangelegde thee thuin. De vogels hoor je lieflijk op de achtergrond, terwijl jij geniet van je warme thee. Dat is pas genieten. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij Theeschenkerij Olmen Es in Appelscha. Olmen Es is een gemeenschap voor volwassenen met een verstandelijke beperking centraal in Noord Nederland. In de theeschenkerij kan men genieten van gebak, broodjes, soep, koffie, thee, diksap en nog veel meer, binnen of op het terras.