Overnachten

De regio Appelscha is schitterend. Prachtige bossen met mooie routes. Iedereen kan er ontspannen op zijn eigen manier. Op deze pagina ontdek je het aanbod van de diverse overnachtingsmogelijkheden.

Een weekend, week of langer op vakantie vlakbij de natuur?

Rondom Appelscha vind je bijzondere overnachtingslocaties, die je week of weekend vakantie onvergetelijk maken. Bekijk ons aanbod van campings, hotels, B&B’s, camperlocaties of vakantiehuizen!

Op de camping

Heerlijk wakker worden op de camping. De prachtige natuur en de diverse activiteiten voor het hele gezin maken Appelscha een uitstekende plek om de gehele zomer te verblijven.

Groepsaccommodatie

Gezelligheid kent geen tijd! Hoe leuk is het om met je vrienden of familie samen te genieten van een ontspannen maar ook gezellig verblijf in de nabijheid van bossen

Op de camping

 

Bed & Breakfast

Uit en toch een thuisgevoel, hoe fijn is dat! Verblijf dan in een van de leuke Bed & Breakfasts. De leukste bed & breakfasts, zakelijk of knus, luxe of juist basic, kies zelf een accommodatie uit die bij je past.

Hotel

Wil je kwaliteit, comfort en ontzorgd worden? Dan kies je één van de hotels in de regio Appelscha. De uitgestrekte natuur in combinatie met een heerlijk hotel wordt gegarandeerd ontspannen en genieten!

Bed & Breakfasts