Kleine camping in het Buitensport Walhalla

Ontspan op kleine campings midden in de natuur!

Kleine camping bij Appelscha

Kleine camping | Houd je van rust en ruimte op een camping, maar wel met een gezellige en gemoedelijke sfeer? Dan spreekt kamperen op een kleine camping jou ongetwijfeld aan. Bij Appelscha heb je een ruime keuze uit campings waar het fijn vakantievieren is. Vaak vlakbij prachtige natuurgebieden gelegen, zoals het Drents-Friese Wold, Fochteloërveen of het zandverstuivingsgebied Aekingerzand (in de volksmond Kale Duinen).

Kamperen in het Buitensport Walhalla

Doordat de kleine campings in een landelijk gebied liggen, sta je ook meteen in de natuur. Hier zorgen de vele buitenactiviteiten voor de nodige ontspanning, soms na een flinke inspanning. Niet voor niets ben je namelijk in het Buitensport Walhalla! Hier maak je wandel- en fietstochten, vind je vele ruiterroutes en koel je door het suppen of kanoën op het water in de zomer heerlijk af. Daag je jezelf graag uit op vakantie? Huur dan een mountainbike of gravelbike en bijt je tanden stuk op de uitdagende routes in het Drents-Friese Wold. Of sla een balletje op de golfbaan bij Appelscha.

Kleine camping midden in de natuur

Ben je een natuurliefhebber, dan is het prettig kamperen op minicamping De Cuynder in Donkerbroek. Hier is op het erf van alles te vinden: een wandelbos, een kikkervijver, boomgaard, kruidentuin, pijnbomen en een piepklein winkeltje waar je biologische producten koopt die van het land van het Landgoed De Cuynder worden gehaald. Dichter bij de natuur kun je bijna niet komen! Met de fiets maak je vanaf de camping mooie tochten, langs het riviertje de Tjonger of naar een van de vele natuurgebieden in de buurt.

Kamperen aan de rand van het Drents-Friese Wold

Aan de rand van het Drents-Friese Wold ligt minicamping D’Elf Ieken in Elsloo. Met 25 plaatsen is het een kleine, gezellige en knusse camping. Bij het voormalig melkveebedrijf is een modern sanitairgebouw en vele binnen- en buitenspeelgelegenheden. Daardoor is deze camping heel geschikt voor jonge gezinnen. Doordat de camping aan de rand van het Nationaal Park ligt, sta je met de fiets of de benenwagen in korte tijd in mooie natuurgebieden.