Vier je vakantie bij Appelscha

Ontspan in het andere Friesland 

Vakantie Appelscha

Vakantie Appelscha | Je wordt wakker door vogelgeluiden of doordat de rits van jouw tent tegen de tentstok aantikt. Je stapt je caravan uit en je wordt in de ochtend verfrissend wakker door de druppels op je tenen van het vochtige gras. Niets is lekkerder dan tijd in de avondzon voor de tent of de caravan door te brengen. De prachtige natuur en de diverse activiteiten voor het hele gezin maken Appelscha een uitstekende plek om de gehele zomer te verblijven.

Vakantie in Appelscha

Appelscha is de perfecte locatie om een leuke vakantie te vieren met z’n tweeën of met de hele familie. Als je op zoek bent naar een camping bij Appelscha is er genoeg keus. Voor jong en oud is er in de omgeving van Appelscha genoeg te doen. Je vindt er een ruim aanbod aan leuke campings waaronder Vakantiepark de Roggeberg. Op vakantiepark de Roggeberg in Appelscha beleef je een echte buitenvakantie. Iedereen kan het hele seizoen heerlijk genieten. Midden in de natuur van het Nationaal Park Het Drents-Friese Wold bevinden zich de ruime kampeer- en camperplaatsen en mooie accommodaties. Doordat alle kampeervelden zijn omringd door bomen en struiken krijgen de plaatsen een persoonlijke en kleinschalige sfeer. Alle sanitaire voorzieningen zijn altijd dichtbij, wel zo praktisch. Of je kiest voor een (comfort) kampeerplaats met privé sanitair.

Vakantie in Appelscha met kinderen

Kinderen vermaken zich tijdens de vakantie bij Appelscha ook zeer goed. Een overdekte speelplaats, waterspeelparadijs, midgetgolfbaan en openluchtzwembad zorgen voor vertier en plezier bij zowel mooi als minder mooi weer. Ook zijn er verschillende outdoor mogelijkheden, waaronder een klimpalenparcours. Erg leuk voor de iets oudere jeugd. Genieten van een dag golfen? Naast het park ligt een 9-holes golfbaan.

Overnacht op een boscamping tijdens de vakantie Appelscha

Op zoek naar een kleinschalige, kindvriendelijke camping met een natuurlijke ligging? Op camping Appelscha hoor en ervaar je de bossen van het Nationaal Park Drents-Friese Wold. De camping heeft allerlei voorzieningen en activiteiten, ook voor kinderen. Zo is er altijd iets te sporten op het sportveld, een grote speeltuin en een springkussen. Ook een kinderboerderij met allerlei lieve dieren.

Overnachten in een vakantiehuisje of hotel

Naast de vele campings kun je bij Appelscha ook overnachten in een vakantiehuisje, B&B of hotel. Bekijk de mogelijkheden op onze overnachten bij Appelscha pagina.

Kom ook naar het Buitensport Walhalla van Nederland

Bij Appelscha ontspant ieder op zijn eigen manier in de natuur!