Actieve vakantie met het gezin

Er zijn verschillende activiteiten die je kan ondernemen tijdens een actief uitje tijdens de vakantie.

Actieve vakantie gezin

Actieve vakantie gezin | Als je op zoek bent naar een actieve vakantie voor het hele gezin, kom dan eens naar Appelscha! Er is hier voor jong en oud genoeg te beleven! Bij Appelscha heb je de ruimte om op jouw manier heerlijk te ontspannen. Er zijn namelijk prachtige routes en mooie faciliteiten. Met onderweg genoeg gelegenheden om even gezellig wat te drinken of te eten. Bij Appelscha vind je hét Buitensport Walhalla van Nederland.

Mountainbiken tijdens de actieve vakantie met het gezin

Appelscha heeft een ideale ligging, grenzend aan Nationaal Park Drents-Friese Wold. Door dit natuurgebied lopen drie MTB routes die je als één route van 47 kilometer kunt rijden: Appelscha, Appelscha (Bosberg) en Diever-Hoogersmilde. Vanaf deze laatste route zijn er verbindingslussen aangelegd naar andere routes in de gemeente Westerveld. Zo kun je vanuit Appelscha ook de routes door het Holtingerveld en het Dwingelderveld nemen. Genoeg keuze dus.

Klimmen door de prachtige bossen

Bij Appelscha heb je mogelijkheden om te klimmen voor jong en oud. Bijvoorbeeld een Klimpark en een Klimbos, maar ook op de verschillende uitkijktorens, zoals de Bosbergtoren, uitkijktoren de Zeven of de Uitkijktoren midden in de Kale Duinen Aekingerzand. Of wat denk je van het Klimkasteel of de Apenkooi in het pretpark Duinenzathe?

Attractiepark Duinenzathe

Wanneer je aan Appelscha denkt, dan is Attractiepark Duinen Zathe een onlosmakelijk begrip. Attractiepark Duinen Zathe staat voor een dag vol plezier, vermaak en vertier inclusief eten & drinken! Het is een stoer en overzichtelijk park voor een compleet en betaalbaar dagje uit voor het hele gezin. Van de ‘indoor Apenkooi’ en de ‘Flying Heli’ voor de allerkleinsten tot de ‘Super Nova’ en de ‘Hara Kiri’ voor de swingende jeugd. In het park zijn verschillende luchtkussens, klim- en klautertoestellen en vele attracties voor jong en oud. Voor één entreeprijs toegang tot alle attracties en onbeperkt eten & drinken. Een leuke aanvulling op jullie actieve vakantie met het gezin dus! Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe – Jouw Dagje Uit

actief mtb clinic bij appelscha bossen mountainbiken kramer

Buitensport Walhalla

Bij Appelscha vind je prachtige natuurgebieden, waar je op jouw eigen manier heerlijk kan ontspannen. Dat gebeurt inmiddels al meer dan 100 jaar, vroeger met schoolreisjes en dagjes weg naar de Kale Duinen, of met sportkampen naar één van de vele kampeerboerderijen.

Ontspannen op vele manieren

En nog steeds kun je op vele verschillende manieren ontspannen in de natuur: wandelen, fietsen, mountainbiken, klimmen, kanoën, suppen, trailrunning, paardrijden of golfen.

Torens beklimmen

Bij Appelscha heb je verschillende uitkijktorens die echt de moeite waard zijn om te beklimmen. De Bosbergtoren van maar liefst 33 meter staat al op een hoge stuifduin. Je hebt hier werkelijk Noord Nederland in het vizier. Of De Zeven in Ravenswoud… een prachtig zicht over het Fochteloërveen.

 

Een actief uitje vind je ook in het Buitensport Walhalla

Alle buitensport activiteiten op een rijtje

Bij Appelscha heb je de ruimte om op jouw manier heerlijk te ontspannen. Er zijn prachtige routes en mooie faciliteiten. Met onderweg genoeg gelegenheden om even gezellig wat te drinken of te eten. Bij Appelscha vind je hét Buitensport Walhalla van Nederland.

-buitensport-walhalla-appelscha
-buitensport-walhalla-appelscha
-buitensport-walhalla-appelscha
-buitensport-walhalla-appelscha
-buitensport-walhalla-appelscha
-buitensport-walhalla-appelscha
-buitensport-walhalla-appelscha
-buitensport-walhalla-appelscha
-buitensport-walhalla-appelscha
-buitensport-walhalla-appelscha