Actieve vakantie met pubers

Er zijn verschillende activiteiten die je kan ondernemen tijdens een actief uitje tijdens de vakantie.

Actieve vakantie met pubers

Vakantie vieren hoort natuurlijk leuk en ontspannend te zijn. Met een stel pubers zou dit nog wel eens anders kunnen verlopen. Hoe organiseer je nou een leuke, actieve vakantie met pubers? Zorg in elk geval voor een goede wifi verbinding, zonder wifi zullen de pubers alles behalve actief en gezellig worden.

Hoe maak je pubers actief op vakantie?

Hoe maak je het leuk met een puber op vakantie? Hoe beleef je samen de vakantie waar je puber later nog naar terug kijkt en daarvan kan zeggen: Ja, die vakantie was vet! Pubers zijn niet altijd even actief of hebben even veel zin om iets te ondernemen. Met jouw pubers spannende activiteiten beleven, zorgt ervoor dat je samen lacht, maar dat je ook compleet tot rust kunt komen. Zelfs pubers vinden dat leuk en kunnen hier helemaal van opleven, als je maar de juiste activiteiten vindt. Om jouw pubers die adrenalineboost te geven die ze nodig hebben is een uitstapje naar het Klimpark Appelscha de perfecte oplossing. Of kies voor een van de andere toffe activiteiten van de Jongens van Outdoor!

Outdoor actieve vakantie

Voor de leukste outdoor activiteiten ben je bij De Jongens van Outdoor aan het juiste adres!  Veel van de activiteiten vinden plaats in de natuur van het Drents-Friese Wold, door hen zelf “ de grote speeltuin” genoemd. Er is voor iedereen een geschikt evenement te organiseren. Denk bijvoorbeeld aan:

  • GPS tochten
  • The Hunger Games
  • Vlotten bouwen
  • Klootschieten
  • Klimmen in het Klimpark of Klimbos
  • Mountainbike clinic
  • Ben jij de Mol by night
  • Fort Veenhuizen
  • Boogschieten

En natuurlijk is er nog veel meer te bedenken! Het aanbod van activiteiten wisselt regelmatig. Alle activiteiten zijn uit te breiden met lunch en/of diner. Meer zin in een buffet, bbq of andere maaltijd? Neem contact op met de Jongens van Outdoor voor de mogelijkheden.

Actief ontdekken met pubers

De belangrijkste regel: houd rekening met hun wensen, laat ze meebeslissen. Houd musea en oude dorpskernen nog even uit de planning, tenminste bij de meeste pubers. Focus op de leuke actieve uitjes bij Appelscha zoals: zwemmen, survivallen, klimmen, abseilen of het Drents-Friese World op de mountainbike ontdekken. Deze actieve dagjes weg zullen de pubers wel leuk vinden.

Hoe overleef je een vakantie met pubers?

Ze willen het liefste de hele dag hangen zonder ouders die toekijken, bijvoorbeeld bij het zwembad, in de wifi ruimte of ergens bij een box. Er zijn genoeg verblijfsplekken te vinden in en bij het mooie Appelscha, waar je ze zonder zorgen even kan achterlaten op zulke chill plekken. Elke avond even een beetje oudertijd mag namelijk niet ontbreken. Terwijl je de pubers lekker pubers laat zijn op de hangplekken, kunnen ouders even ontspannen en genieten van de mooie eetgelegenheden zoals Grand Café de Hildenberg of Bospaviljoen Appelscha.

Bed & Breakfast de Witte Raaf in Ravenswoud
klimbos appelscha zien en doen actief klimmen

Een actief uitje vind je ook in het Buitensport Walhalla

Alle buitensport activiteiten op een rijtje

Bij Appelscha heb je de ruimte om op jouw manier heerlijk te ontspannen. Er zijn prachtige routes en mooie faciliteiten. Met onderweg genoeg gelegenheden om even gezellig wat te drinken of te eten. Bij Appelscha vind je hét Buitensport Walhalla van Nederland.

-buitensport-walhalla-appelscha
-buitensport-walhalla-appelscha
-buitensport-walhalla-appelscha
-buitensport-walhalla-appelscha
-buitensport-walhalla-appelscha
-buitensport-walhalla-appelscha
-buitensport-walhalla-appelscha
-buitensport-walhalla-appelscha
-buitensport-walhalla-appelscha
-buitensport-walhalla-appelscha