Camping bij Appelscha

Ontdek het andere Friesland vanaf de camping

Appelscha camping

Kom lekker tot rust op de camping in Appelscha. Wordt ’s ochtends wakker van de vogelgeluiden en haal lekker verse broodjes bij de bakker op de camping. Dat is pas echt ontspannen. Ontdek vanuit de camping de regio en geniet aan het eind van de dag voor de caravan of tent van de ondergaande avondzon. Zoek hier een van de leuke camping in Appelscha. Kom ontspannen in het andere Friesland.

Ontdek de camping Appelscha

In Appelscha en omgeving zijn er veel verschillende campings. Zo heb je de gezellige, kleine en knusse Minicamping D’Elf Ieken in Elsloo. Deze minicamping zit aan de rand van het Nationaal park Drents-Friese Wold. Hier kun je kamperen met je eigen tent, caravan of camper, maar je kan ook overnachten in een blokhut. De camping is klein en knus, maar de plaatsen zijn minimaal 100m2 groot. Een aantal plaatsen hebben prachtig uitzicht over de weilanden. Daarbij hebben zij nog een bijzonder doolhof. Namelijk een maisdoolhof. In de zomer maakt de boer elk jaar een nieuwe route in het mais met een bijbehorende speurtocht. Of kies voor Camping Fraai waar je bijzonder kan overnachten. Hier kun je met je eigen tent, caravan of camper staan, maar je kan ook overnachten in een pipowagen, een woonwagen of een retrocaravan.

Camping voor natuurliefhebbers

Ben je een echte natuurliefhebber en opzoek naar een buitenvakantie. Dan ben je bij RCN Vakantiepark de Roggeberg op de juiste plek. Hier liggen de kampeerplaatsen op prachtige velden omringt door de natuur. Ook hebben ze verschillende accommodaties zoals luxe safaritenten, kampeerchalets en sfeervolle boshutten. Ga je met de het gezin op vakantie dan is de kindvriendelijke Boscamping Appelscha echt iets voor jullie. Deze camping is kindvriendelijk, kleinschalig en heeft een natuurlijke ligging.

Ontdek de regio vanuit de camping

Vanuit de camping kunt u heel goed de regio ontdekken. Wil je lekker ontspannen? Ga bijvoorbeeld fietsen of wandelen in één van de natuurgebieden die Appelscha rijk is. Je komt langs de mooiste plekken in de regio via diverse fiets- en wandelroutes. Je kunt natuurlijk ook je eigen route gemakkelijk samenstellen. Als je liever iets actiefs wil doen dan heb je ook vele mogelijkheden in de regio Appelscha. Ga bijvoorbeeld klimmen in het Klimpark Appelscha of volg een MTB clinic. Bekijk hier meer actieve uitjes.