Op de camping bij Appelscha

Ontdek het andere Friesland vanaf de camping

Camping Appelscha

Ontspan op de camping bij Appelscha. Hier kun je lekker tot rust komen op de camping of in de natuur bij Appelscha. Je kan daarnaast vanuit de camping makkelijk de regio ontdekken. Maak bijvoorbeeld een wandeling door Het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Of ga een dagje met het gezin naar het Attractiepark Duinen Zathe. Lees hier meer over de campings in Appelscha.

Ontdek de camping Appelscha

Ontdek de verschillende campings in Appelscha en omgeving. Zo heb je minicamping Fraai in Haulerwijk waar je origineel kan overnachten. Hier kun je met je eigen kampermiddel staan, maar ze hebben ook een aantal accommodaties te huur. Overnacht in één van de Pipowagens, in de woonwagen of in de retrocaravans. Ben je op zoek naar een echte buitenvakantie? Dan ben je bij RCN Vakantiepark de Roggeberg op de goede plek. Hier ben je omringt door de natuur. De kampeerplaatsen liggen op prachtige velden midden in de natuur. Daarnaast hebben ze ook verschillende accommodaties zoals chalets, sfeervolle boshutten, bungalows, kampeerchalets, luxe safaritenten en luxe mobiel homes.

Kleinschalige camping 

Voor een kindvriendelijke camping kun je terecht bij Boscamping Appelscha. Dit is een kleinschalige, kindvriendelijke camping en heeft ook nog een natuurlijke ligging. Hier kun je verblijven in je eigen tent, caravan of camper, of je kunt verblijven in een chalet, lodge tent of trekkershut.

Ontspan in de regio

Ga lekker fietsen of wandelen in één van de natuurgebieden in de regio. Kies bijvoorbeeld voor Nationaal Park Het Drents-Friese Wold of het Fochteloërveen. In de regio Appelscha heb je verschillende wandel- en fietsroutes. Zo heb je de Drents-Friese Wold route. Tijdens deze route fiets je door het Drents-Friese Wold naar Diever en over het Doldersumseveld en het Aekingerzand weer terug. Of kies voor de Veenwoldsroute die zowel langs het Aekingerzand als het Fochteloërveen komt. Daarnaast kun je op een warme dag met het hele gezin ontspannen in het openluchtzwembad van Appelscha. Of ga naar één van de recreatieplassen in de omgeving, zoals het Canadameer, Ronostrand of het Blauwe meer.