Camping Donkerbroek

Camping Donkerbroek | In Donkerbroek zit de leukste en gezelligste minicamping van het Noorden. Minicamping de Cuynder in Donkerbroek.

B&B en Camping in Donkerbroek

Op het Friese platteland, net buiten het dorp Donkerbroek vlakbij Appelscha, vind je Landgoed de Cuynder. Dit landgoed bestaat uit een eco-tuinderij, een wandelbos, boomgaard en kruidentuin.  Hier is van alles te doen. Je kunt er kamperen, blijven slapen in een B&B, een kopje koffie drinken, een feestje vieren en nog veel meer.

De omgeving

De omgeving rond het landgoed is zeer verrassend. Fietsers kunnen hier mooie lange knooppuntenroutes volgen, langs het riviertje de Tjonger fietsen, of een van de vele natuurgebieden in de buurt bezoeken. Ook leuke plaatsen en dorpen zoals Oosterwolde, Appelscha, Makkinga en zelfs Drachten, zijn op de fiets heel goed te bereiken. Stap je in de auto? Dan ben je binnen 40 minuten in Leeuwarden, Assen of Groningen!

Natuurliefhebbers

Buiten op het erf van deze Camping Donkerbroek is van echt alles te vinden om lekker van te genieten als je van de natuur houdt; Bijvoorbeeld een wandelbos, een kikkervijver, boomgaard, kruidentuin, pijnbomen, wat ‘boeren erf dieren’ en nog veel meer. In het piepkleine winkeltje van het landgoed worden de producten verkocht die gemaakt worden van de opbrengst van het land!

Kamperen op camping Donkerbroek

Met een caravan, camper of tent kun je overnachten op de mini-camping van ‘de Cuynder’. Tussen de pijnbomen en gewassen is plek voor 15 kampeermiddelen met aansluiting voor elektra. De mooie sanitaire voorzieningen zijn ook toegankelijk voor minder validen. De mini-camping kan ook exclusief worden afgehuurd door groepen, eventueel in combinatie met het sfeervolle houten ‘Cuynderhuys’, een gezellige XL woonkeuken met plek voor 50 personen. Naast overnachten op de camping in Donkerbroek is het ook mogelijk om in de B&B te overnachten.

Camping overzicht

Bekijk ook de andere campings in de omgeving van Donkerbroek en Appelscha.