Leuke campings bij Elsloo

Ontdek het andere Friesland vanaf de camping

Camping Elsloo

Camping Elsloo | Bij Elsloo vind je 2 campings. De minicamping ‘D’Elf Ieken’ en de camping ‘de Wilhelminahoeve. Beide hebben hun eigen karakteristieke eigenschappen, waardoor er voor iedereen wel een leuke camping te vinden is in de omgeving van Elsloo. 

Minicamping D’Elf Ieken

In Elsloo, aan de rand van het mooie nationale park Drents-Friese Wold, vind je recreatiebedrijf D’ELF IEKEN. Wil je misschien gaan kamperen met je eigen tent, caravan of camper? Of liever overnachten in een blokhut? Een dagje uit met (klein) kinderen, een familie dag of kinderfeestje? Hier op deze minicamping kan alles! De minicamping van D’ELF IEKEN heeft 25 plaatsen. Gezellig, klein en knus is de camping, maar de plaatsen zijn minimaal 100m2 groot. Er zijn zowel zon- als schaduwplaatsen en een aantal plaatsen hebben prachtig uitzicht over de weilanden. Er zijn comfortplaatsen die over een eigen stroompunt en koud water beschikken. Ook is er een luxe sanitair gebouw aanwezig! Er staat ook een blokhut op de camping waarin plaats is voor 5 personen!

Het dorp Elsloo

Elsloo is een rustig, groen dorp. Het ligt op een mooie locatie, aan de rand van het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Daarnaast zijn er ook kleinere natuurgebieden in de buurt, zoals het Fochteloërveen of de Schaopedobbe. De omgeving is perfect voor fietsers, wandelaars en voor iedereen die van een dagje uit houdt.

Camping de Wilhelminahoeve

In Elsloo vind je camping De Wilhelminahoeve. Een fijne plek met een gemoedelijke sfeer. Zowel jong en oud heeft hier hoe dan ook een fijne tijd. Iedereen gaat met fijne herinneringen naar huis. Camping Wilhelminahoeve bestaat al 30 jaar. Het is een prettige camping die de afgelopen jaren naar wens van de gasten steeds gemoderniseerd is. Het sanitair gebouw op deze camping is goed onderhouden en verwarmd. Er is een aparte gelegenheid met wasmachines en drogers om je kleren te wassen. Ook heb je hier een goede, gratis wifiverbinding.

camping bij elsloo kamperen vlak bij het canadameer

Campings bij Elsloo

Neem eens een kijkje voor beide campings op hun pagina:

Minicamping

De Wilhelminahoeve