Op de camping bij Haulerwijk

Kleinschalige camping in het andere Friesland

Camping Haulerwijk

Camping Haulerwijk | In het Friese Haulerwijk bevindt zich een kleinschalige camping met de naam Fraai. Deze mini-camping beschikt over 25 kampeer plekken, een theetuin en een B&B. Je overnacht in een gezellige Pipo-wagen of in een retro caravan, hoe leuk is dat? Echt iets unieks wat je niet snel zult vergeten. Bekijk hier ook de andere campings in de regio.

Verblijf op camping Fraai in Haulerwijk

Camping Fraai is een leuke overnachtingsmogelijkheid voor iedereen. De camping biedt een leuk restaurant, een seizoensgebonden buitenzwembad waarin je lekker kan afkoelen, een heerlijke tuin om even tot rust te komen en een kinderspeelplaats voor het vermaak van de kleintjes onder ons.

Alle kanten op

Het plaatsje Haulerwijk ligt in het andere Friesland. Maar Groningen en Drenthe liggen om de hoek. Vanuit camping Fraai kun je letterlijk alle kanten op! Fietsverhuur, horeca en winkels zijn op loopafstand. Leuke dorpen als Veenhuizen en Bakkeveen zijn per fiets bereikbaar. Dat maakt de camping de ideale uitvalsbasis om de omgeving te ontdekken.

Activiteiten op en om camping Haulerwijk

Nabij de accommodatie zijn er genoeg activiteiten om te ondernemen. Je kunt bijvoorbeeld een mooie wandeling gaan maken in het Blauwe Bos, gelegen vlak achter Haulerwijk richting Oosterwolde. Daarnaast zijn er in de nabije omgeving van Haulerwijk de Bakkeveense duinen en een heide waar je naar toe kunt om even het gevoel te krijgen dat je echt op vakantie bent. Ook is er een park in Haulerwijk aanwezig waar de tennisbaan gelegen is, hier zouden de actievelingen onder ons gebruik van kunnen maken.

Voorzieningen camping Haulerwijk

De camping in Haulerwijk beschikt over fraaie voorzieningen! Zo zijn er sanitair gebouwen met daarin wc’s, een binnen en een buiten douche. Ook heb je een wasgelegenheid tot beschikking en een dubbele wasbak en een watertappunt. Ook is er tegen betaling een ontbijtservice om het verblijf nog een stukje ontspannender te maken. je hoeft niet meer na te denken wat er s’ochtends op je bordje moet liggen want dit word allemaal geregeld!