Ontdek de leukste campings bij Appelscha!

Overzicht van de leukste campings bij Appelscha

Campings in Appelscha

De regio Appelscha is de ideale locatie om een heerlijke vakantie door te brengen. Elke zomer staan de campings in Appelscha vol met tenten, caravans en campers met tevreden kampeerders. Wat de camping in Appelscha zo bijzonder maakt? 

Ontdek de regio Appelscha

Op de grens van Friesland en Drenthe is het bosrijke gebied van het Drents Friese Wold te vinden. De natuurrijke omgeving zorgt ervoor dat Appelscha een populaire vakantiebestemming is. Stap op de mountainbike en maak een tour door het Drents Friese Wold. Of wandel door het Fochteloërveen en spot de kraanvogel. Op zoek naar een dagje uit met het gezin? In Appelscha vind je het pretpark Duinen Zathe, het leukste uitje in Friesland van 2019 volgens de leden van de ANWB. Door de centrale ligging van Appelscha zijn de drie noordelijke provincies binnen handbereik. Kortom: genoeg te doen voor een hele vakantie. Kom daarom naar de camping in Appelscha!  

Camperplaats in Appelscha 

Op zoek naar een locatie voor een uitje met de camper? Kom naar Appelscha! Op alle campings in Appelscha zijn camperplaatsen beschikbaar. Vanaf de camperplaats in Appelscha fiets je zo het Drents Friese Wold in of wandel je richting het Fochteloërveen. 

Uitgelicht: De Roggeberg

Een van de campings in Appelscha is RCN De Roggeberg. Door de ligging aan de rand van het Drents Friese Wold sluit je gemakkelijk aan op een van de fietsknooppunten of de ATB-route door het bos. Valt het weer tegen? Op camping De Roggeberg is een indoor speeltuin aanwezig waar de kinderen zich goed kunnen vermaken. Bij mooi weer kan er gezwommen worden in het naastgelegen openluchtzwembad of probeer het klimbos om de hoek. Op camping De Roggeberg zijn diverse kampeerplaatsen beschikbaar.

Overzicht van campings in Appelscha en omgeving

De volgende campings zijn te vinden in de regio Appelscha:

camperplaats appelscha kamperen bij appelscha met eigen camper
Van vakantiewoning tot safaritent op RCN Vakantiepark de Roggeberg