Zakelijke arrangementen bij Appelscha

Bij Appelscha vind je de ideale omstandigheden voor een vergadering, training, brainstorm of teambuilding sessie. Je kunt de activiteiten ook heel goed met elkaar combineren. 

Zakelijke markt

Inspiratie en ruimte voor goede ideeën

Bij Appelscha hebben wij letterlijk en figuurlijk volop de ruimte voor een effectieve dag. Na een intensieve vergadering, training of brainstormsessie kun je heerlijk genieten van de buitenlucht tijdens een wandeling. Wil je het wat sportiever aanpakken? Dan kies je natuurlijk voor één van speciale arrangementen.

Vergaderen & trainen

Even helemaal klaar met thuiswerken en online vergaderen? Bij Appelscha hebben wij volop de ruimte en vergader je middenin de mooie natuur.

Bedrijfsuitje

Zoek je een uitdagend en leuk bedrijfsuitje of wil je na een vergadering op locatie iets actiefs met jouw team? Spring op de fiets, ga met elkaar het Klimpark in, maak een wandeling of pak een golfclub en sla een balletje.

Zakelijke arrangementen op maat

Dankzij de samenwerkingen met diverse accommodaties heb je bij Appelscha volop mogelijkheden voor een compleet bedrijfsevent. Door leuke locaties, goede faciliteiten, spannende buitenactiviteiten en lekkere lunches met elkaar te combineren, ontstaan verrassende programma’s, oof voor jouw vergadering, brainstormsessie of training.

Je regelt het bij Appelscha, we verrassen u graag!

Hierboven zie je een overzicht van bedrijven die je hier graag bij van dienst zijn.

Lekker actief zijn in het Buitensport Walhalla

Bij Appelscha ontspant ieder op zijn eigen manier in de natuur!

Familie- of vriendenweekend

Heb je een familieweekend op de planning staan? Of een gezellig vriendenweekend in het vizier? Er zijn diverse groepsaccommodaties, welke ook geschikt zijn voor grote groepen (zoals voor school- of introductiekampen). Zoek op deze pagina een leuke groepsaccommodaties uit en boek gelijk.

pubers vakantie vieren in de natuur vlotbouwen outdoor

Groepsaccommodatie

Gezelligheid kent geen tijd! Hoe leuk is het om met je vrienden of familie samen te genieten van een ontspannen maar ook gezellig verblijf in de nabijheid van bossen. Voor iedereen is er wel iets te doen wat hem of haar past. Actief klimmen, rustig wandelen en genieten in de bossen. Veel accommodaties bieden ook privacy, zodat je je even kunt terugtrekken wanneer je dat nodig vindt.

groepsaccommodatie voor schoolkampen of familie weekenden vriendenweekend