Zakelijke mogelijkheden bij Appelscha

Bekijk de diverse zakelijke arrangementen.

Zakelijke markt

Inspiratie en ruimte voor goede ideeën

Bij Appelscha hebben wij letterlijk en figuurlijk volop de ruimte voor een effectieve heidag. Geniet van de gezonde buitenlucht na een intensieve vergadering, training of brainstormsessie.

Vergaderen en trainen

Even helemaal klaar met thuiswerken en online vergaderen? Bij Appelscha hebben wij volop de ruimte en vergader je middenin de mooie natuur.

Plan een break!

Zoek je een uitdagend en leuk bedrijfsuitje of wil je na een vergadering op locatie iets actiefs met jouw team? Spring op de fiets, maak een wandeling of pak een golfclub en sla een balletje. Dankzij de samenwerkingen met diverse accommodaties bij Appelscha kunnen wij een breed programma aanbieden.

Bekijk de vele mogelijkheden bij Appelscha.

Zakelijk eten en drinken

Energie aanvullen, zo hou je het langer vol! Er zijn voldoende restaurants die een heerlijke lunch of diner voor jou of jouw team kunnen samenstellen. En wat denk je van een BBQ in het bos, een lunch op de heide of een koffiepauze in de tuin. Met 10 of meer dan 100 mensen? Geen probleem bij Appelscha. Bekijk hier de restaurants die speciaal voor bedrijven arrangementen bieden.

Heerlijk overnachten

Tussen het vergaderen en de activiteiten door lekker overnachten. Bekijk de mogelijkheden in Appelscha.