Fietsen & Wandelen

De omgeving van Appelscha is perfect te ontdekken per fiets of te voet. Via diverse fiets- en wandelroutes kom je langs de mooiste plekken in de regio. Uiteraard kun je gemakkelijk zelf een route samenstellen. Of dwaal door het Drents-Friese Wold en wie weet stuit je nog op een onontdekt stukje Friesland

Ga je voor nog meer actie? Huur dan een mountainbike en cross door het Drents-Friese Wold over een van de mooiste van Nederland. Lees hier meer over mountainbiken in Friesland.

Drankje doen?

Lekker op de camping

Je wordt wakker door vogelgeluiden of doordat de rits van jouw tent tegen de tentstok aantikt. Of je stapt je caravan uit en je wordt in de ochtend verfrissend wakker door de druppels op je tenen van het vochtige gras. Niet is lekkerder om in de avondzon voor de tent of de caravan door te brengen. 

Drankje

Fietsen

Ontdek de regio Appelscha op de fiets

We houden van fietsen! Naast dat je er fit door blijft, kom je ook nog eens de mooiste plekjes van ons land tegen. Ontdek de mooiste natuur en karakteristieke dorpen in de omgeving Appelscha.

Fietsen in de bossen van Appelscha

Wandelen

Lekker wandelen in Appelscha

Volg een van de vele mooie wandelroutes in en rondom Appelscha. Of kies en bepaal gewoon fijn je eigen route. Regelmatig zijn er ook leuke georganiseerde wandelingen, zoals een stilte wandeling of een vollemaanwandeling. Bekijk de agenda voor meer informatie.

Wandelen in Appelscha